På kompetent vis tør Bettina Lerche tage fat i et svært, nærmest ikke eksisterende område i folkeskolens udskoling og formår at puste energi og ideer til det at tage fat og få udviklet en skole med indsats på mere bevægelse som ikke er på bekostning af det faglige. Bettinas måde at være forberedt, favnende og engageret gav mig følelsen af at være i professionelle hænder og gjorde mig top motiveret.
Gitte Skovsted, Akt- og udskolingslærer, Christianshavns Skole

Jeg hedder Bettina Lerche og står bag Læring i Bevægelse, hvis mål er at styrke lærere og pædagogers kompetencer til at give deres elever en større glæde og motivation til at lære. Jeg har udviklet en ekspertise i gode læringsstrategier - særligt gennem leg og bevægelse

Læring i Bevægelse

”Super inspirerende”, ”sætter tanker i gang” ”sår frø”
Flemming Michaelsen, afdelingsleder, Store Heddinge Skole

Tusind tak for en inspirerende og læringsrig eftermiddag, hvor vi kursister fik afprøvet mange af dine sjove læringslege. Vi kom hjem med en viden om vigtige hukommelsesstrategier og konkrete detaljer, der hjælper til succes, når læring skal foregå i bevægelse. Men vigtigst af alt, nogle helt konkrete øvelser/lege, som vi allerede dagen efter afprøvede hjemme i vores 0.klasser. Og eleverne var vilde med det, og omtalte den pågældende time, som "den bedste dansktime nogen sinde!"
Grethe Husebø, børnehaveklasseleder, Kokkedal Skole