top of page

Jeg hedder Bettina Lerche og står bag Læring i Bevægelse

Jeg er ekspert i gode læringsstrategier - med særligt fokus på læring i bevægelse. Mit mål er at udvikle læreres og pædagogers kompetencer til at styrke elevernes faglighed og læringslyst gennem en "bevægende" undervisningsform.

Læring i bevægelse logo kæmpe.png

Jeg tilbyder kurser, workshops og oplæg på skoler og andre uddannelsessteder målrettet den enkelte skoles eller uddannelsesinstitutions behov.

 

De er alle målrettet mod at få viden, inspiration og ideer til at få implementeret bevægelse som en naturlig og succesfuld del af undervisningen.

Få inspiration med mine bøger

 Sæt matematik i bevægelse indeholder 31 lege og 12 udeaktiviteter samt et indeks med mere end 100 matematikfaglige fokus, hvor du let får et overblik over, hvilken leg eller aktivitet du skal anvende til hvilken time.

.

I samarbejde med Sanne Mürer har jeg også skrevet Sæt dansk i bevægelse, som udkom i maj 2017. Bogen giver dig konkrete værktøjer og læringslege, så du kan komme i gang med det samme.

Sæt_dansk_i_bevægelse_edited.png
Sæt matematik i bevægelse.png

 

Gitte Skovsted,

AKT - og udskolingslærer, Christianshavns Skole

Bettina Lerche formår
at give ideer til at få udviklet en skole med indsats på mere bevægelse, som
ikke er på bekostning af det faglige.
Bettinas måde at være forberedt, favnende og engageret gav mig følelsen af at være i professionelle hænder og gjorde
mig top motiveret. ...
Bettinas "Læring i Bevægelse" kan varmt anbefales. Selv udskolingslærerne fik også en masse idéer, og det er ellers her, det kan være vanskeligt at finde tid og mening med bevægelse. Godt klaret Bettina!

Pernille Holmberg,  Skoleleder,
Havdrup Skole

Tusind tak for et inspirerende og læringsrigt kursus, hvor vi fik afprøvet mange af dine sjove læringslege. Vi fik viden om vigtige hukommelsesstrategier og konkrete detaljer, der hjælper til succes, når læring skal foregå i bevægelse. Vigtigst af alt, helt konkrete lege, som vi allerede dagen efter afprøvede i vores 0.klasser.
Eleverne var vilde med det, og omtalte den
pågældende time, som "den bedste
dansktime nogensinde!" 

Grethe Husebø, børnehaveklasseleder, Kokkedal Skole

Bettina Lerche står bag Læring i Bevægelse

Bettina Lerche

bottom of page