top of page

Sæt matematik i bevægelse

Fagligt fokuserede lege og udeaktiviteter målrettet undervisning i 0.-6. klasse

Tegnebr%C3%A6t%203%202_edited.png

Alle børn kan lege, men de færreste børn kan sidde stille og lytte opmærksomt særlig længe.

 

At skabe variation i undervisningen ved at kombinere leg og bevægelse med træning af specifikke færdigheder – det er det, Sæt matematik i bevægelse kan!

Bogen indeholder 31 lege og 12 udeaktiviteter samt et indeks med mere end 100 matematikfaglige fokus, hvor du let får et overblik over, hvilken leg du skal anvende til hvilken time. 

 

Eksempel: hvis eleverne lærer om decimaltal, slår du op i indeks under decimaltal, hvorefter du finder lege og aktiviteter, hvor eleverne træner præcis dette.

Bogen gør det let at praktisere en undervisningsform, hvor leg og bevægelse er medvirkende elementer til, at eleverne opnår en større faglighed. Den giver dig konkrete værktøjer, lege og udeaktiviteter, så du kan komme i gang allerede i morgen.

Sæt matematik i bevægelse.png
Tegnebr%C3%A6t%203%202_edited.png
Tegnebr%C3%A6t%203%202_edited.png

Bogen giver dig

Inspiration

Bogen indeholder 31 lege og 12 praksisnære udeaktiviteter med grundig vejledning 

100+

Bogen indeholder et indeks med over 100 forskellige matematikfaglige fokus 

Værktøjer

Bogen giver værktøjer til at styrke elevernes faglighed gennem leg og bevægelse

Få færden af min nye bog

Alle bogens aktiviteter er udarbejdet med det formål,

at styrke elevernes faglighed, foregå i bevægelse og ikke mindst at det skal være sjovt at lære

Sæt matematik i bevægelse indeholder 31 lege med hver tre-seks forskellige fagligt fokus og 12 praksisnære udeaktiviteter. Alle med et stort læringsudbytte.

 

Bogen henvender sig til lærere, pædagoger, studerende og andre undervisere, som søger inspiration til undervisningen uden for klasserummet – det kan foregå i skolegården, i idrætssalen, i nærmiljøet såvel som i naturen. .

 

Sæt matematik i bevægelse er primært rettet mod undervisere i 0.-6. klasse i matematik, men udskifter du bogens læringsmål med dine egne, kan den nemt anvendes i alle fag og med elever på alle klassetrin, der kan lide at lege, mens de lærer! 

"JEG ER BARE SÅ STOLT!


Så kom den endelig - Min nye bog! En guidebog til matematikundervisningen 0.-6. kl. med et indeks indeholdende over 100 forskellige faglige fokus.

 

Med min bog i hånden, er det let at praktisere bevægende matematikundervisning. Hvis eleverne lærer om decimaltal, slår du op i indeks under decimaltal, og finder lege og aktiviteter, hvor eleverne træner præcis dette.

 

Det er tænkt, at det skal være let!"

- Bettina Lerche

Sneak peek

Anmeldelser

Du finder anmeldelser af bogen her

Klar, parat, start!

Bestil Sæt matematik i bevægelse lige her

bottom of page